Pastasarım size ne sunar?



Butik pastacılık denince akla ilk olarak görsel tasarımlar ve bol malzemeli,lezzetli ürünler gelir.
Kişiye özel dizaynlar hayal gücünün sınırları ile çizilmiştir.Sizlerden gelen talepler doğrultusunda bir tasarım hazırlanır veya tema ile ilgili önerilerde bulunulur.
Pasta,kek ya da kurabiyenin lezzeti için de yine sizlerin talepleri doğrultusunda ekstra malzemeler (şekerlemeler, kuruyemiş, meyve, çikolata, krema vb.) kullanılabilir.

Butik Pastacılığın temel felsefelerinden biri de kullanılan tüm malzemelerin elde hazırlanması, diğer bir deyişle hazır malzeme kullanılmamasıdır.Bunun da tüketiciye yansıyan tarafı daha doğal,sağlıklı,mümkün olduğunca katkı maddesi kullanmadan üretim yapılabilme olanağı sunmasıdır.
Örneğin pandispanya ve kremada yağ kullanılmamaktadır.Cupcake yapımında yalnızca tereyağ kullanılmakta, margarin tercih edilmemektedir.Benzer şekilde şeker hamuru hazırlanışında kullanılan jelatinin  sığırlardan elde edilmiş olması pekçok bilinçli tüketici için önem taşımaktadır.

Jelatin Ambalaj

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder